Vereniging

Tennisschool de Kreek sluit zich aan bij een verenigingsbeleidsplan waarin de ambities en doelstellingen van de vereniging staan

De meeste verenigingen zien zichzelf als een gezellige vereniging waar zowel de recreanten als de prestatiegerichte spelers aan hun trekken kunnen komen en waar er genoeg tijd en plek is voor sociale evenementen. Het trainerschap bij een vereniging is een complex vak: wie/wat is een goede trainer voor deze club? Iemand die communicatief vaardig is, managementtalent heeft, gestructureerd kan werken, verstand van tennis heeft, sociaal slim is en zowel met jeugd als met volwassenen kan werken. Dat is een hele reeks aan talenten waarover deze trainer zou moeten beschikken. In de praktijk blijkt het slechts anders te zijn. De kwaliteiten liggen bij de één op een bepaald vlak en de ander heeft meer affiniteit met een ander gebied. Tennisschool de Kreek kan maatwerk leveren door te werken met een team van trainers die hun vak verstaat en die de dingen doet waarin het goed is.

Tennisschool de Kreek neemt de vereniging werk uit handen:

  • Er is geen werkgeverschap voor de vereniging, de trainers werken op basis van ZZP (zelfstandigen zonder personeel).
  • Korte communicatielijnen: één aanspreekpunt.
  • Continuïteit van lessen en leraren.
  • Organisatie van toernooien, clinics en tennisinstuiven om leden te werven en te binden.
  • Advies om selecties op te zetten.
  • Alle trainers zijn gediplomeerd.

Hélène de Kreek begeleidt en traint de lesklanten maar ook de trainers op hun eigen niveau, dus zowel de recreatieve-, de prestatieve-, de tenniskid als de senior tennisser (trainer) doet hier zijn voordeel mee.

Contact

Bent u als club of als trainer geïnteresseerd geworden door het bovenstaande dan kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- Tennisschool de Kreek
- Visie